За връзка с нас: +359 44 66 71 03, +359 885 699 445, +359 887 272 339

Коркос

Плотове И Паркет От Масив

Ние сме семейна компания с дългогодишен опит в дървообработването. Работим с масивна дървесина от 1996 година. Главен приоритет за нас са високото качество и доволните клиенти. Затова много внимателно селектираме на ръка всеки един детайл от нашите продукти.

Предимства на масивната дървесина

 

 

Масивната дървесина внася чувство за уют и топлина в дома. Освен естетическите й предимства, тя е сред най-устойчивите интериорни решения.

 

При правилна поддръжка масивната дървесина може да издържи до няколко поколения. Дори след нараняване първоначалният й вид може да бъде възстановен. Научете повече за поддръжката на плотове и паркет от масивна дървесина.

Околна среда

 

 

Дървесината, която обработваме е с доказан произход – тя идва от сертифицирани дърводобивни предприятия. Производственият ни процес е сведен до нулево отделяне на дървени отпадъци. Дългогодишният ни опит в дървообработването ни помага оптимално да оползотворим материала, който природата ни предоставя. Правим всичко възможно най-голям процент от дървесината да бъде превърната в продукти за домакинството с дълъг живот, като плотове и паркет. От отпадналата дървесина произвеждаме еко брикети.

Проекти

Информация за проектите, в които участваме можете да намерите тук.

Затвори

Количка

Нямате артикули в количката.